Aceasta nu este o inchiriere, este o oportunitate unica pentru un grup de personae de a petrece in aceasta casa un concediu sau un sfarsit de saptamana relaxant si odihnitor. De zi cu zi, oferim solutii pe termen scurt nevoilor de locuinte temporare pentru oameni ca tine. Alaturati-va sutelor de oameni care s-au bucurat de acest excitant, flexibil, stil de viata si de multe beneficii ale acestei oferte.

Va invitam sa decideti si sa ramaneti cu noi in mediul confortabil si atragator pentru voi - o casa de lux de care v-ati bucura, la un cost mult mai mic decat v-ati imaginat. Noi va tratam ca familia si ne pasa de nevoile dumneavoastra. Ne straduim sa ramaneti de la noi cu o impresie placuta si plina de recompense.

Daca aveti un sentiment de aventura, si placerea sa traiti clipe de neuitat intr-o zona mirifica, aceasta poate fi ceea ce te intereseaza! Vizitati-ne si sigur veti reveni.


Toate facilitatile la inchiriere

- TV si SATELIT
- Dulap de haine
- Camera de familie
- Dining
- Frigider
- Cuptor cu microunde

- Bucatarie (ca acasa)
- Jocuri de carti
- Jocuri de sah
- Centrala (gaz, lemne, electric)
- Gratar si lemne de foc
- Living room

- Terasa breakfast cu mese
- Loc de joaca pentru copii
- Sistem de alarma
- Generator electric
- Jocuri de table
- Jocuri de rummi

- Banci si scaune (rustic in natura)
- Ghid sau insotitor (la nevoie)
- Masa de sufragerie (gata de ospat)
- Ferestre mari si un peisaj superb
- Inchiriere ATV


La cerere putem asigura produse traditionale Romanesti (cascavele, lapte proaspat, branza, tuica, pastrama, miel pentru protap, etc). Va asteptam cu drag !